Laatste nieuws

NIEUW: HashiMashi Specials


Sinds enkele maanden heeft Kossies Design een aparte website waar T-shirts met ontwerpen worden aangeboden, HashiMashi.nl. We zijn aangenaam verrast geweest door de belangstelling voor deze ontwerpen en hebben daarom besloten om van HashiMashi iets bijzonders te maken.

Op HashiMashi.nl bieden we nu exclusief de zogenaamde HashiMashi Specials aan. Een HashiMashi Special is een bijzonder ontwerp dat bedrukt wordt met onder andere goud en/of zilver. Ieder ontwerp wordt eerst kleur voor kleur gesneden uit een speciaal en uiterst dun folie. Daarna wordt met de hand ieder overtollig stukje folie verwijderd en tot slot persen we kleur voor kleur op de gewenste kleding. Iedere HashiMashi Special wordt dus met de grootste aandacht en zorg gemaakt.

HashiMashi Specials bieden we op de website aan voor T-shirts én voor Hoodies. We hebben hierbij gekozen voor de kleding van het bekende merk Fruit of the Loom, maar er kan op KossiesTextiel.nl altijd gekozen worden voor andere modellen, merken en kleuren.

Maar dat is nog niet alles ....

HashiMashi Specials zijn speciaal ook om een andere reden. Ze worden namelijk op een originele wijze verpakt. We verpakken de HashiMashi Specials namelijk in speciaal hiervoor gemaakte HashiMashi Bags.

Het maakt een HashiMashi Special niet alleen bijzonder om te krijgen, maar ook om te geven ..... een bijzonder en erg origineel kado!

Oh ja, er is nog wat ruimte over in de HashiMashi Bags en die vullen we met een leuk extraatje dat we hier niet gaan verklappen ..... dat zien de ontvangers van een HashiMashi Special wel!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

HashiMashi Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Mogelijk gemaakt door Blogger.